Title of a News Article

Demirkol’dan Ziraat Odası’na ziyaret

.

Demirkol’dan Ziraat Odası’na ziyaret
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Ziraat Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 16 Nisan’daki referandum için evet desteği isteyen Başkan Demirkol, “17 Nisan sabahı milletimizin geleceği aydınlık olacak” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyesi Emir Elden ve Halil Ataş, AK Parti Haliliye SKM Başkanı Abdurrahman Acar ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamid Karakeçili ile birlikte Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Başkan Demirkol ve beraberindekiler, burada Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen toplantıda Başkan Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin içeriğine ilişkin de bilgiler verdi.

Devletin bekası için 16 Nisan’da evet oyu kullanılması gerektiğini anlatan Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi Meclis üyelerimiz, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatımız ve gençlik kollarımızla Ziraat Odası’nı ziyaret ettik. Geçmişten beri birlikte olduğumuz, benim de üyesi olduğum Şanlıurfa Ziraat Odası’na nezaket ziyaretinde bulunduk. 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum için destek sağlamak ve bu desteği birlikte olduğumuzu, bir olduğumuzun göstergesi olarak tüm kamuoyuna göstermek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması devletimizin istiklali için, milletimizin istikbali için, doğmamış çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin geleceği için çok çok önemli. 16 devlet kurmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bundan sonrasında da, devletimizin bekası için, kıyamete kadar devamı için, milletimizi birlik ve beraberliği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, geleceğimizi ihya ve inşa etmek için evet oyu kullanacağız. Evet, oyu yönünde çalışmalarımız devam edecek. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli birlik ve beraberliğimizi sağlama, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlama ve mazlum milletlerin umudu olmaya devamı yönünde bizlerde karınca kararınca, okyanustaki bir damla gibi çalışacağız. 16 Nisan’da zafer bizimdir diyorum. 17 Nisan sabahı milletimizin geleceği aydınlık olacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, mazlum milletlerin ve ümmetin umudu olmaya devam edecektir” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Eyüpoğlu ise, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları, ilçe teşkilatı, encümenler Ziraat Odamızı ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu birlik günüdür. Referandum için neden evet diyeceğiz; PKK, FETÖ, Türkiye’yi yıkmak isteyen insanlar hayır dediği için, evet diyeceğiz. Doğmamış çocuklarımız, bebeklerimiz için eve diyeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195