Title of a News Article

Elektrik faturalarındaki fahiş zamlar camiye de yansıdı!

Elektrik faturalarındaki fahiş zamlar camiye de yansıdı!
banner206

Yüksek elektrik faturaları ülkenin gündemini meşgul ederken konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda cami imamından geldi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan Seyit İbrahim Bilal Camisi'nde görev yapan 25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen toplam 16 bin 383 liralık elektrik faturasını paylaşarak hem tepki gösterdi hem de cemaatine espirili bir atıfta bulundu.

Fahiş zamların adresi bu bir cami oldu. Cami imamı Karadağ paylaşımında şunları söyledi.

"KİMSE 'SİZİN CAMİDEN ELEKTRİK ALAMIYORUM' DEMESİN"

EYVAH EYVAH EYVAH

Bizim camiyi de elektrik çarptı.

Biri 12.005 ₺

Diğeri 4.378 ₺ olmak üzere

Toplam 16.383 ₺ (Onaltıbin Üçyüz Seksen Üç) lira elektrik faturası gelmiştir. Yanlışlık olmasın diye rakamı yazıyla da yazdım.

Buradan İlan Ediyorum,

Bundan sonra hiç kimse bana "Sizin camiden elektrik alamıyorum" demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 Bine maloldu.

Sonra hocam demedin demeyin.

BİLGİLENDİRME

Sevgili takipçilerim,

Aldığım duyuma göre yarı eleştiri, yarı şaka olarak paylaşmış olduğum bu paylaşımım, bir haber sitesi tarafından alınıp, üzerine bana ait olmayan eklemeler ve ilaveler yapılarak, internet mecralarından elde ettikleri fotoğrafları da koyarak benim ağzımdanmış gibi haber yapmışlar.

Servis edilen haber ile uzaktan yakından ilgim, ilişiğim yoktur.

İlgili haber sitelerine ulaşarak haber ve fotoğraflarımın kaldırılmasını söyledim. Haber kaldırılmasını takdirde gerekli hukuki girişimler yapılacaktır.

Tekraren belirtiyorum ki yayınlanan haberlerle hiç bir ilgim ve bağlantım yoktur.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYIRUYORUM.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195