Title of a News Article

Akçakale Belediyesi'nden flaş açıklama

Akçakale Belediyesi'nden flaş açıklama
banner206

Akçakale Belediyesi'nden flaş borçlanma açıklaması. Belediyeye kesilen faturalar neden ödenmedi? Yaşanan ödemelerle ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Belediye yetkilileri, şunları ifade etti;

"Akçakale Belediye’mizin geçmiş dönemden kalan borçları nedeni alacaklılar tarafından icraya başvurulduğu ve sürecin icra yoluyla ihale aşamasına geldiği kamuoyuna duyurulur.

Bir yanda Akçakale’miz için rutin hizmetleri yaparken bir taraftan da belediyecilik hizmetlerinin ötesinde Akçakale’mizin gelişmesi için istihdam başta olmak üzere birçok projeler hayata geçirmeye devam ediyoruz. Akçakale'de hizmet atağının yanı sıra hukuki mücadelelerle de Akçakale'de yaşayan her vatandaşımızın hakkını korumaya devam ediyoruz.

Önceki dönemden kalma alacakları nedeni ile kurumumuza müracaat eden alacaklıların fatura karşılığı bulunmadığı için talep edilen ödemeler tarafımızca yapılmamıştır. Yaşanan süreç esnasında Belediyemizin eski binası ile ilgili icra kararı verilmiş ve eski belediye yerinin ihalesi yapılacak.

Belediye Başkanlığımızın fatura karşılığı olmayan iş ve işlemlere karşı hukuki mücadelemiz devam etmektedir. Belediye eski binasının yerinin kamuda kalması için de hukuki mücadelemiz sürüyor.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195