Title of a News Article

Eyyübiye'de sosyal yardımlaşma sürüyor

Eyyübiye'de sosyal yardımlaşma sürüyor
banner206

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan ve yardıma muhtaç vatandaşların taleplerini bir bir karşılamaya devam ediyor.

 Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan ve yardıma muhtaç vatandaşların taleplerini bir bir karşılamaya devam ediyor. Salgın mücadelesi kapsamında ilçe genelinde adeta seferberlik başlatan ve çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi, gıda ve hijyen paketleri yardımıyla da vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Başta dışarı çıkmalarına sınırlandırma getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar olmak üzere yardıma muhtaç vatandaşlara da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla yardımda bulunan ekipler, vatandaşların duasını alıyor. İlçe genelinde hijyen, temizlik, dezenfekte ve maske dağıtımını aralıksız bir şekilde sürdüren Eyyübiye Belediyesi sosyal yardım çalışmalarıyla takdir topluyor. Aralıksız bir şekilde süren çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Kuş, vatandaşların her konuda hizmetinde olduklarını söyledi.

Çalışmalarla ilgili açıklamaya yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Korona virüs ile mücadelemiz devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine 65 yaş üstü amcalarımız teyzelerimiz evdeler. Özellikle  kronik rahatsızlığı olan kardeşlerimiz evde bizlerini bekliyorlar, bunun farkındayız. Gıda noktasında bugüne kadar çok ciddi çalışmalarımızı sarf ettik. Bir bir ailelerimize ulaştık ve ulaşmaya da devam ediyoruz. Evlerinde kalan değerli Eyyübiyeli kardeşlerim sizler Turkuaz masa üzerinden bizlere ulaşın bizlere ulaşma halinde inşallah bütün ihtiyaçlarınıza cevap vereceğiz. Eyyübiye Belediyesi olarak bütün gayretimizi bu noktaya sarf etmiş durumdayız. Bunun yanı sıra Valiliğin bünyesinde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu’na da  çok ciddi desteklerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Sayın Valimiz Abdullah Erin’in talimatları üzerine bizlere iletilen ihtiyaç sahiplerine ulaşıp ihtiyaçlarını bir bir karşılamaya devam ediyoruz. Sizler Evinizde kalın bizler sizler için sahadayız.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142