Title of a News Article

Jandarmaya yakalanmamak için öldü

Jandarmaya yakalanmamak için öldü
banner206
 ŞANLIURFA’da, petrol boru hattından ham petrol çalan ve kendilerini fark eden jandarmanın takibi sırasında direksiyonu bırakıp atlayan Suriyeli sürücü kamyonun lastikleri arasında yaşamını yitirdi. Ölümü ile herkesi şoke eden Suriyeli sürücünün kullandığı kamyonun sahibi gözaltına alınırken, kasasındaki özel bölmede ise 16 ton ham petrol ele geçirildi.

Olay, gece geç saatlerinde Akziyaret Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, jandarma ekipleri şüphelendikleri plakasız bir kamyonu durdurmak istedi. Ancak, sürücü bu uyarıyı dikkate almayarak kaçmaya başladı. Jandarma ekiplerinin kovalamacası sırasında kamyon sürücüsü Suriyeli Casım Süleyman direksiyonu bırakarak atladı. Ancak, Suriyeli sürücü kamyonun lastikleri arasında kaldı ve ezilerek öldü. Bunun üzerine Abdülhamit A., sahibi olduğu kamyonu durdurdu. Jandarma ekiplerine Suriyeli sürücünün direksiyonu bırakarak atladığını ve lastiklerin arasında kalarak öldüğünü söyleyen Abdülhamit A. gözaltına alındı. Suriye uyruklu Casım Süleyman'ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Jandarma ekipleri kamyonun mıcır yüklü kasasındaki incelemesinde ise yapılan özel bölme içerisinde 16 ton ham petrol ele geçirildi.

Öte yandan son 10 gün içerisinde BOTAŞ'a ait petrol boru hattından ham petrol çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 25 kişiden 16'sının tutuklandığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142