Title of a News Article

Karaköprü Belediyesi bir temel daha attı

.

Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Şeker mahallesinde çok amaçlı salona kavuşturuyor. 300 metrekare alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sağlayacağını belirten vatandaşlar, Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Şeker Mahallesi’nde 300 m2’lik alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun temeli atıldı. Temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Şeker mahallesi sakinleri katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Başkan Baydilli, her kırsal mahalleye çok amaçlı salon yapma sözü verdiklerini bugün de Şeker Mahallesi’nin çok amaçlı salonunun temelini attıklarını belirtti.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Bugün Şeker Mahallemizde Çok Amaçlı salonumuz yani mahallenin şeref evinin temel atma töreni için toplandık. Karaköprü Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize çok amaçlı salon sözünü vermiştik. Bugünde temelini atıyoruz. İnşallah en kısa zamanda da açılışını gerçekleştiririz. Yer tahsisi konusunda buranın yerini Sayın Salih Demir ve kardeşleri verdi. Onlarda bu hayra vesile oldular. Allah onlardan da razı olsun. Karaköprü Belediyesi en kısa zamanda Çok amaçlı salonumuzu tamamlayacağız. Burası güzel günlerde, düğünlerde sünnetlerde ve en önemlisi kitap okuma salonu olarak kullanılması bizim için ayrı bir önem ve şereftir. Allah hayırlı uğurlu etsin”

Çok amaçlı salonun yer tahsisinde bulunan Salih Demir ise, Hizmetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195