Title of a News Article

Kaza ve kavgalar mobese kameralarına yansıdı

 Kaza ve kavgalar mobese kameralarına yansıdı
banner206

Şanlıurfa'da, dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen yaralamalı ve hasarlı trafik kazaları ile kavgalar, mobese kameraları tarafından görüntülendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, olaylara engel olmak ve müdahale etmek amacıyla kentin birçok noktasına kurulan sabit ve hareketli mobese kamerasına yansıyan kaza görüntülerini gazetecilere dağıttı. Kentin farklı noktalarında meydana gelen ve kameralar tarafından kaydedilen kazaların genellikle sürücü hataları ve yayaların dikkatsizliğinden kaynaklandığı görüldü. Mobese kameraları kazaların yanı sıra yaşanan kavgaları da kaydetti.

En çok motosikletler kazaya karışıyor

Trafik Denetleme Şube Müdürü Yavuz Özbaran, görüntülerde ve yapılan araştırmalarda kentte en çok motosikletlerin kazaya karıştığını ifade ederek, "Şanlıurfa'da en çok kazalar kavşaklarda meydana geliyor. Şanlıurfa'da meydana gelen kazalar da motosikletlerin karışma oranı oldukça fazla. Bunun önüne geçmek için 24 saat kesintisiz bir şekilde hizmet veriyoruz. Yapılan bazı projelerle vatandaşlarımız artık kask takıyor. Kaskı olmayan sürücülerin de kask takmasını istiyoruz. Motosiklet sürücüleri kadar araç sürücülerinin de dikkatli olması gerekiyor. Kazaların en çok sürücü hatalarından kaynaklandığını görüyoruz. Bunun için sürücülerimizden kurallara riayet etmelerini istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195