Title of a News Article

Metrobüs için çalışmalar sürüyor

 Metrobüs için çalışmalar sürüyor
banner206

Tarihi mekanlara giden yollarda revize çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz demeden bölgede BRT(Metrobüs sistemi) ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgedeki esnaf ve vatandaşların talebi üzerine bölgede başlatılan ve aralıksız sürdürülen çalışmalarda aynı zamanda BRT(Metrobüs Sisteminin) altyapısıda oluşturuluyor.

Esnafın ve bölgeye gelen vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını gece de sürdüren ekipler, tarihi bölgelere giden Akarbaşı Caddesini tamamladıktan sonra Haşimiye ve Divanyolu Caddesinde çalışma başlatarak, çift şeritli araç trafiğinin altyapı çalışmalarını da gerçekleştirmiş olacak.

Kaldırım sökme çalışmaları kapsamında göçük yaşanan bölgelerde alt yapı olarak beton dökerek, zemin sağlamlaştırma çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, yapacağı asfalt yolla tarihi bölgede daha kaliteli ve uzun ömürlü ulaşım olanağı sunacak.

Öte yandan kent genelinde yeni yol açmak için alt yapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Eyübiye Bölgesinde Tarım Kent Yaşam alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Maşuk bölgesinde yeni yol açmak için dağlık alanda düzleştirme çalışmaları yürütülürken, alt yapı çalışmaları sona gelindi.

Yeni yapılan Şutim Emniyet Binası bölgesinde ise ek bağlantı yollarının stabilize çalışmalarını tamamlayan ekipler, hava şartlarının düzelmesiyle bilirkte bu bölgede sıcak asfaltlama çalışması başlatacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195