Title of a News Article

MHP'li Başkan'dan mesaj

MHP'li Başkan'dan mesaj
banner206

Başkan Güneş: Kadir Gecesi, salgının bitmesine vesile olsun

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutladı. Kadir Gecesinin pandeminin bitmesine vesile olmasını dilediğini kaydeden Başkan Güneş, İsrail polisinin Mescidi Aksa’ya düzenlediği saldırıyı da kınadı.

Covid-19 salgını nedeniyle dünya genelinde milletlerin olumsuz etkilendiğini ve Türkiye’de de buna bağlı olarak zor zamanlar atlatıldığını kaydeden Başkan Güneş, yayımladığı mesajında, “Salgının başladığı ilk günden bu yana insanlarımız maddi ve manevi çok yıpranmış. Dünya genelinde bu zorlu süreç yaşanıyor. Bu zor zamanlarda ihtiyaç duyulan tek şey aslında Müslümanlık şuurudur. Çünkü Müslüman bilir ki, İslam dininde ümitsizliğe düşmek yoktur. Her zaman umutları yaratan Rabbimiz vardır. Bu mübarek Kadir Gecesi yüzü suyu hürmetine bu salgından kurtulup rahat bir nefes almayı Yüce Allah’tan diliyorum. Allah bu gece edeceğimiz ve ibadetleri kabul etsin inşallah. Ben bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha her bir Şanlıurfalı hemşerimin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini kutluyor, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Güneş, Mescid-i Aksa’da cemaate saldıran İsrail polisini kınayarak, şunları söyledi: “İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da cemaate saldırması asla kabul edilemez. Saldırıyı yapanları kınıyor, yaralanan Filistinli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142