Title of a News Article

MİSİAD Şube Başkanından yeni yıl mesajı

MİSİAD Şube Başkanından yeni yıl mesajı
banner206
 Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD)Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, 2015 yılı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak geride bırakılan bir yılın değerlendirmesini yaptı.

MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, '2014 yılında Dünya’da yaşanan ekonomik çalkantılar, komşu ve çevre ülkelerde yaşanan siyasi karışıklıklar içerisinde, Türkiye birlik ve beraberlik içinde iç ve dış tehditlere karşı gerekli duruşu sergileyerek gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.'dedi.

Gökmen yazılı açıklamasına şu sözlerle devam etti;

Türkiye'nin zorlu bir yıl geçirdiğini söyleyen Gökmen, "Özellikle Şanlıurfa, 2014 yılında Suriyeli kardeşlerimize kucak açarak, onlara “ensar” olmuştur. Bir yandan 3. Köprü, 3.havalimanı, hızlı tren gibi birçok önemli yatırımla büyümeye devam ederken, diğer taraftan Suriye, Mısır ve Filistin halkının yanında durmuş, onlara kucak açarak kararlı tutumuyla Türkiye kendine yakışanı yapmıştır. 2014 yılı aynı zamanda memleket sevgisiyle bir araya gelmiş iş adamlarının aynı çatı altında toplanmasına vesile olan, MİSİAD’ın da kuruluş yılı olmuştur. Türkiye ve Dünya’nın birçok yerinde gönül dostlarının Sn. Feridun ÖNCEL başkanlığında bir araya gelmesiyle iş dünyası da yeni bir bakış açısına sahip oldu.  “Türkiye’nin yeni gücü” sloganıyla yola çıktığımız şu günlerde inanıyorum ki 2015 yılında MİSİAD Şanlıurfa’nın iş ve yatırım alanında daha başarılı olmasına büyük katkı sunacaktır. Türkiye siyasi ve ekonomik yönde duruşunu güçlendirirken,2015 yılında biz iş adamlarına önemli görevler düşmektedir.  Yeni Dünya düzeniyle birlikte, sınırların kalktığı, teknolojik altyapının gelişmesiyle ihtiyaçların değiştiğini görmekteyiz. Bu noktada fırsatları değerlendiren, bölgeye yatırım yapan, kendi markasını yaratan yenilikçi bir anlayışla yola çıkmamız gerekmektedir.   “Üretim ve markalaşma”  ticaret modeliyle, Şanlıurfa’yı Güneydoğu ve Ortadoğu’nun en önemli ticaret merkezi haline getirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak, "2015 yılı içerisinde birçok önemli projeyi gerçekleştirmek ve önemli yatırımcılara ev sahipliği yapmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Şanlıurfa’nın hak ettiği marka değerine ulaşması, iş ve ticaret hacminin artması yönünde yapacağımız çalışmalar ile Şanlıurfa’ya yeni bir soluk getireceğimize inanıyorum." diyen Gökmen, Yeni yılın ülkelerimiz ve tüm insanlığa barış,huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195