Title of a News Article

Sabaha kadar süren toplantı...

.

Sabaha kadar süren toplantı...
banner206
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler öncesi Şanlıurfa'nın AK Partili belediye ve teşkilatlarını dinledi.

Dün ilk olarak AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyagül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüşen Mehmet Muş, gece saat 02.30'a kadar da AK Partili belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bire bir görüştü. Alınan bilgilere göre; Muş'un, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin Şanlıurfa'da neden başarısız olduğunun sebep ve sonuçlarını öğrendiği, belediye başkanları ile ilçe başkanlarına 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde milletvekili aday adaylığına müracaat eden isimler arasında kimleri görmek istediklerini sordu. Her bir belediye başkanı ve ilçe başkanı ile yarım saat görüşme yapan Muş, hazırlayacağı raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Üst Komisyona sunacak.

Öte yandan 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa'daki seçimlerin AK Parti cephesinde başarısız bir şekilde sonuçlanmasında başrolde yer alan bazı ilçe belediye ile bazı ilçe teşkilat başkanlarının görüşlerine başvurulması AK Parti tabanında rahatsızlığa yol açarken; ilçe teşkilat başkanlarının milletvekili aday adayı isimleri konusunda kendi bölgelerindeki isimleri tercih ettikleri öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195