Title of a News Article

Tatlıses’ten Erdoğan'ın adaylığına ilk tepki

Tatlıses’ten Erdoğan'ın adaylığına ilk tepki
banner206

 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday gösterilen isimler hakkında tweet attı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti Cumhurbaşkanlığı adayı toplantısının ardından sosyal medyadan tebrik ve eleştiriler art arda geldi. Erdoğan'ın Köşk adaylığını açıklamasının ardından Twitter'ın gündemi de değişti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de Başbakan'ın Köşk için aday gösterilmesinin ardından kendi twitter hesabından  duygularını dile getirdi.

Hesabından, "Sayın BAŞBAKANIM vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.! Vatanını seven herkes ayakta! Sayın EKMELEDDİN beye ve Sn DEMİRTAŞA'da BAŞARILAR!" tweetini paylaşan Tatlıses, takipçileri tarafından eleştirilince sinirlerine hakim olamadı ve bir mesaj daha yayınladı.

Bir süre önce sosyal medyada artık yer almayacağını açıklayan ama ardından Twitter'a geri dönen Tatlıses, "Ulan yine ağzınızı bozmaya başladınız eşşek herifler adres verin oğlum adres.! Ağzınıza BİBER ve İSOT sürecem valahi..!! Sizler bana olmadık hakaretleri yapın bişe yok! Ben kendimi savunursam kötü öylemi oluyor sizin köyün adetlri? Hay sizin köyünüze KURBAN.!!" mesajıyla takipçilerine sitem etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195