Title of a News Article

Urfa sokaklarında Taksici vekil


HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, TRT Haber’de yayımlanan Meclis Taksi’nin konuğu oldu. Binici, 63 T 8899 plakalı araç ile kentin çeşitli noktalarında yolcu taşıdı.

UĞUR BUDAK

Her hafta Pazar günü saat 23.00’te TRT Haber ekranlarında yayınlanan ‘Meclis Taksi’ Şanlıurfa’ya geldi. Daha önce bazı Bakan’ları da ağırlayan ‘Meclis Taksi’nin bu seferki konuğu, Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici oldu.

İçi kameralarla donatılan Meclis Taksi'nin direksiyonuna geçen Milletvekili Binici, kent merkezindeki caddelerde müşteri aradı. Birbirinden ilginç yolculuklara ev sahipliği yapan Binici, taksisine binen müşterilere önce kendisini tanıtmamayı tercih etti. Binici’yi tanıyan ve taksi direksiyonunda gören müşteriler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Taksiye binen vatandaşlar; yerel politikadan genel siyasete, günlük problemlere kadar birçok konuda şoför koltuğunda oturan Milletvekili Binici ile sohbet etti. Binici, kendisini tanımayan yolculara ise daha sonradan kendisini tanıttı.

 

Binici, 1 saat direksiyon salladı

Trafikte yaklaşık 1 saat direksiyon sallayan Milletvekili Binici’nin, taksicilik yaparken zaman zaman müşteri bulamamasından dolayı sıkıntı yaşadığı görüldü. Caddelerde arabasına yolcu alabilmek için farklı farklı yöntemleri deneyen Binici, yolcuları ücretsiz taşıdı. Binici’nin bu kampanyası sonucunda bazı yolcular ‘Meclis Taksi’ye binerek yolculuk yaptı. Yolculuk esnasında keyifli anların yaşandığı görüldü.

Bu arada 40 dakikadan oluşacak olan Urfa’daki ‘Meclis Taksi’ programının 14 veya 21 Eylül Pazar günü saat 23.00’te yayınlanacağı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195