Title of a News Article

Viranşehir Belediyesi gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor

Viranşehir Belediyesi gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor
banner206

Viranşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kurslarına katılan gençler, kurs gördükleri 4 aylık sürecin ardından sınavlara katılmaya başladı. Polis olma hayali kuran gençler, Viranşehir Belediyesi’nce sınava girecekleri Gaziantep ve Hatay’a araçla ücretsiz şekilde gönderildi.

Gençliğe yönelik çalışmaları ile her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Viranşehir Belediyesi, ilçede yaşayan gençlerin polis olma hayallerine ulaşmalarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde açılan Polis Meslek Eğitim Merkezi’ (POMEM) kursuna 30’u bayan olmak üzere toplamda 80 genç başvuruda bulundu. Viranşehir Belediyesi’nin uzman antrenörleri eşliğinde 4 ay boyunca hafta içi her gün Polis Özel yetenek Sınavı Parkur Eğitiminden faydalanan gençler, bugün sınava katılacakları Gaziantep ve Hatay’a uğurlandı. Gruplar halinde farklı tarihlerde Gaziantep ve Hatay’da sınavlara katılacak olan gençlerin ulaşımını da Viranşehir Belediyesi ücretsiz bir şekilde sağlıyor. Sınava katılacak ilk grup, bugün Spor Kompleksi’nden Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ve antrenörleri tarafından uğurlandı. Gençlere sınavlarında başarılar dileyen Çelik, ilçeye başarılı sonuçlarla dönmelerini temenni etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, yaptığı açıklamada,  gençlerin yanında olmaya, onları desteklemeye her zaman devam edeceklerini belirterek, “Gençlerimize güzel katkı sağladığımıza inanıyoruz. Sınava katılacak gençlerimize başarılar diliyorum, inşallah azimli ve istikrarları bir şekilde çalışarak hayallerindeki mesleğe ulaşırlar. Biz de bu yolda onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142