Title of a News Article

YGS’de ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak

.

YGS’de ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak
banner206

Hafta sonu yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle Şanlıurfa’da sınava girecek olan öğrenciler ve sınavda görev alacak öğretmenler için ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Pazar günü tek oturum şeklinde düzenlenecek olan Yükseköğretime Geçiş sınavı (YGS) öncesinde sınava girecek olan öğrenciler ve öğretmenlerin sorunsuz bir şekilde sınav yerlerine ulaşabilmeleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu yapılacak sınav öncesinde tüm hatlarda ek sefer planlaması da yapıldı.

Sınav günü ücretsiz ulaşım imkânı alabilmek için öğrencilerin sınav giriş belgelerini, öğretmenlerin ise sınav yeri görev belgelerini araca binerken göstermeleri yeterli olacak. Sınav yerlerine ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarını öğrenmek isteyenler 153 no’lu çağrı merkezinden bilgi alabilecekken, tüm hatlarda ek sefer planlamaları düzenlendi.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, vatandaşlara da seslenerek sınav esnasında mümkün olduğu kadar gürültü oluşturabilecek olaylardan kaçınılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195