Title of a News Article

Üniversitede büyük yangın

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait lojistik deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Yangın, öğle saatlerinde Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde KYK'ye bağlı lojistik deposunda meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple lojistik deposundan alev ve dumanların yükseldiğini fark eden görevliler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın sırasında depodan zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Bir itfaiye çalışanı dumandan etkilendi.

Alınan bilgilere göre kampüs içinde yer alan Kredili Yurtlar'ın lojistik deposunda büyük bir yangın meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedemle çıkan yangın itfaiye ekiplerinde sondürülmeye çalışılıyor.  

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Harran üniversitesi Rektörü Prof.dr Mehmet Sabri Çelik, BŞB Genel sekreteri Mahmut kırıkçı'nın olay yerine geçtiğini öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195