Title of a News Article

Urfa'yı gezip ülkelerinde anlatacaklar

Urfa'yı gezip ülkelerinde anlatacaklar
banner206

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi AB Ofisi Erasmus + Program Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Erasmus "3.Uluslararası Staff week" etkinliği Erasmus + Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ayşe Cebeci Manğal, Ziraat fakültesi dekanı Prof.Dr. Cengiz Kaya ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Hançer’in gerçekleştirdiği açılış konuşmaları ile başladı. 

Programa 8 farklı Avrupa Birliği ülkesinin 15 farklı üniversitesinden katılımcı sağlandı. "3.Uluslararası Staff week" etkinliği bir hafta boyunca Osmanbey kampüsünde ve şehrin çeşitli turistik mekanlarında devam edecek. Şanlıurfa'ya gelen araştırmacı misafirler, buranın tarihini gezdikten sonra ülkelerinde anlatarak tanıtıma büyük ölçüde katkı sunacaklar.

Bu çalışmalar ile uluslararası öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğinin arttırılması hedeflendiği gibi yeni uluslararası işbirliklerine de zemin hazırlaması düşünülmekte. Etkinlik Çarşamba günü Osmanbey kampüsündeki çalışmalar sonrasında Harran Kazıalanı, Halfeti ve Göbeklitepe tanıtımları ile son bulacağı öğrenildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195