Title of a News Article

Bozova Belediyesi 7/24 hizmet veriyor

Bozova Belediyesi 7/24 hizmet veriyor
banner206

Bozova Belediyesi her alanda hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Belirlenen program dahilinde kent merkezi ve tüm kırsal mahalle, köy ve mezralarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Bozova Belediyesi Kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde deforme ve yerinde sökülen parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bozova Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki cadde ve ara sokaklarda deforme olan ve yerinde sökülen parke taşları döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy talimatları, halkın istekleri üzerine kent merkezinin bir çok mahallesindeki ara sokaklarda yerinde sökülen ve deforme olan parke taşlarının yeniden yerine takılması için ekiplerce çalışmalar başlatıldı. Kent merkezinin en büyük mahallelerinden Yavuz Selim mahallesinde bir çok sokakta deforme olan parke taşlarının yerinde sökülerek yerine yeni parke taşı döşeme için de iş makinaları ile yerinden söküldü. Belediye Fen işleri müdürlüğünün başlattığı bu çalışmadan dolayı halktan olumlu olarak karşılandığı da görüldü. 
Bozova Belediyesi gerek kent merkezinde gerekse kırsal tüm mahallelerde halkın talep ve isteklerinin yanı sıra daha önce de projelendirilmiş çalışmalar belirlenen program dahilin de devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195