Title of a News Article

Gülpınar Hilvan'da konuştu

Gülpınar Hilvan'da konuştu
banner206



GÜLPINAR "24 HAZİRAN ZAFERİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Hilvan'da Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardında AK Aday Mehmet Kasım Gülpınar partililer ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında her gün farklı bir ilçede vatandaşlar ile bir araya gelen AK Aday Gülpınar, 24 Haziran da yapılacak seçimler için destek talebinde bulunuyor.

24 Haziran seçimleri için AK Parti’nin çalışmalarını ve hizmetlerini daha iyi anlatabilmek adına Hilvan ilçesinde, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar tarafından seçim bürosu açıldı. Gerçekleştirilen açılışta kısa bir konuşma yapan AK Aday Mehmet Kasım Gülpınar, "2011 Yılında ilk Milletvekili seçildiğimiz de Hilvan'ın o kadar çok eksiği vardı ki dün gibi hatırlıyorum gerçekten ama Şanlıurfa'nın  tüm AK Kadroları el ele vererek 7 yılda beklenmedik bir mesafe kat etti. Hilvan her daim AK Parti' ye destek olmuştur şuanda da en güzel destek en güzel Hilvan ilçesinde gelmektedir, Allah'ın izni ile verilen bu desteği sandığa yansıtarak 24 Haziran zaferini hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Mehmet Kasım Gülpınar'ın Seçim Bürosu açılışına katılan AK Aday Güler Kama İzol da, "Allah'ın izni, Şanlıurfa ve Hilvan'ın da destekleri ile inşallah 24 Haziran'da 14'te 14 yaparak Meclise gideceğiz ve hep birlikte Şanlıurfa'ya hizmete edeceğiz. Hilvan'da vatandaşlarımız ile sürekli bir araya geliyoruz ve gösterilen yakın ve destekten  dolayı tüm Hilvanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Gerçekleştirilen açılışa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Hilvan Teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrasında ise  AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol beraberindekilerle birlikte Eski AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkanı evinde ziyaret ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195