Title of a News Article

Sabaha kadar çalıştılar...

.

Sabaha kadar çalıştılar...
banner206

 Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışına anında müdahale eden Karaköprü Belediyesi, iş makineleriyle yollara biriken karları temizleyerek, tuzlama çalışması sabah saatlerine kadar devam etti. Kar yağışı nedeniyle yapılan çalışmaları Başkan Baydilli yerinde inceledi. Türkiye’yi etkisi altına alan karlı hava, ülke genelinde yoğun kar yağışına sebep oldu. Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için tüm ekip olarak 24 saat karla mücadele etti.  

2 vardiya şeklinde 60 kişilik ekip, 2 greyder, 3 kepçe ve 6 traktörle ilçe genelindeki tüm yollarda çalışma yaptı. 
Karaköprü Belediyesi’nin kar yağışına hazırlıklı olması ve anında müdahalede bulunması vatandaşların takdirini topladı. 
Kar yağışı nedeniyle yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmamaları için kar yağışına anında müdahale ettiklerini söyledi. 
Tüm ekip olarak karla mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız. İlçe genelinde greyderlerimiz yol açma çalışması yapıyor. Bunun yanında traktörlerimizde temizlenen yollarda sürücülerin sıkıntı yaşamaması için tuzlama çalışması yapıyor. Ana arter üzerindeki bütün yollarımızı temizledikten sonra diğer yollarımızı da temizleyeceğiz. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195