Title of a News Article

Davutoğlu'ndan son dakika açıklaması

Davutoğlu'ndan son dakika açıklaması
banner206
Başbakan Davutoğlu koalisyon tartışmalarına ilişkin açıklamasında, "Bizim kapımız herkese açık. Herkesle her şeyi konuşuruz" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Darülaceze'de katılacağı iftar yemeği öncesinde açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, koalisyon konusunda kimseye kapılarını kapatmadıklarını söyledi.

"BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK"
Başbakan Davutoğlu'nun açıklamaları özetle şöyle: "Tavrımız çok açıktır. Milletimiz, milli iradenin bir tecellisi olarak koalisyon ile hükmedilmesine karar verdi. Bunun için bizim kapımız herkese açık. Herkesle her şeyi konuşuruz ve bu konuda da ahlaki, siyasi açıdan da en doğru yerde durmaya kararlıyız.

MUHALEFET LİDERLERİNE ELEŞTİRİ
Muhalefet parti liderlerinin açıklamalarına bakıldığında iktidar paylaşımı varmış gibi görünüyor. Bu doğru bir tavır değil."

BÜTÜN GENEL BAŞKANLARLA AÇIK YÜREKLİLİKLE KONUŞACAĞIM"
Şunu açık bir şekilde söyleyeyim.Biz resmi görev tevdi edildiği zaman kapımız istişarelerimiz herkese açıktır. Bütün genel başkanlarla tam bir açık yüreklilikle konuşacağım. Bunun dışında çıkan tüm haberler yorumdur. Benim zikretmediğim hiçbir görüş AK Parti'nin görüşü sayılmaz. Bunun dışında çıkan haberlerin tümü yorumdan ibarettir."'AK PARTİ ŞUNUNLA ANLAŞTI' TEMENNİ VE YORUMDAN İBARET"Salı günü, yeminle arkadaşlarımız kutsal göreve başlayacak. Hiçbir kimseye kapımızı kapatmadık. 'AK Parti şununla anlaştı' gibi haberler sadece temenni ve yorumdan ibarettir. Bu konularla ilgili gerekli açıklamaları ben yaparım."

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195