Title of a News Article

Haliliye ve Eyyübiye adayları belirleniyor

 Haliliye ve Eyyübiye adayları belirleniyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal, AK Parti Eyyübiye ve Haliliye İlçe başkan adayları hakkında bilgi toplamak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti’de daha önce Haliliye İlçe Başkanı  Halil Kızılelma ve Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ile yolların devam edilemeyeceği biliniyordu. Bu iki ilçede mevcut başkanlarla yola devam etmeme kararı alan AK Parti, Haliliye ve Eyyübiye kongrelerini ertelemişti. AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal, Eyyübiye ve Haliliye ilçe başkanlığına adaylığını koyan isimler hakkında bilgi toplamak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi. AK Parti İl Teşkilatı, AK Parti ilçe kadın kolları ve gençlik kolları ile belediye başkanları ile görüşecek olan İnal, adaylar hakkında temayül yoklaması yapacak.

AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da bu iki ilçe için temayül yoklaması yapacaklarını belirterek, “Kadın kolları, gençlik kolları, Belediye başkanları ile göreşeceğiz. Milletvekilleriyle de görüşme yapacağız. Bu bilgiler ışığında genel merkeze aday olan arkadaşlar sunulacak. Genel Merkezin belirlediği kriterleri vardır, genellikle büyük ilçelerde tahsili ön plana çıkarmaya gayret ediyoruz, bu bir mecburiyet değildir ama bunu önemli bir faktör olarak görüyoruz” dedi.

Bu arada AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına Haliliye Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı ile AK Parti Haliliye İlçe Yönetiminde görev yapan Mehmet Canpolat aday olurken, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına ise Halil Öncel, Mustafa Ağar talipli olduğu öğrenildi 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195