Title of a News Article

Seydi Amca teşekkür etti

 Seydi Amca teşekkür etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılan tüm Urfalılara teşekkür etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfalıların Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini dün bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Topçu Meydanı hıncahınç doldu. Sayın Cumhurbaşkanımız toplu açılış töreninde Milyolarca TL’lik yatırımları hizmete sundu. Bu açılışlardan birisi de Haleplibahçe Müze Kompleksidir. Türkiye’nin men büyük müzesi olan bu müze, Şanlıurfa’ya turizmde çok katkı sağlayacak” dedi.

Erdoğan’ın Bin 700 yataklı şehir hastanesinin temelini attığını vurgulayan Eyyüpoğlu, “Şanlıurfa’da son yıllarda büyük sağlık yatırımları oldu. Eyyübiye Devlet Hastanesi ve 600 Yataklı Araştırma Hastanesi de dün hizmete açıldı. Ayrıca Bin 700 Yataklı şehir hastanesinin de yapımına başlandı. Bu hastanelerin hizmete girmesinin ardından Urfa, önümüzdeki 25-30 yıl boyunca sağlık alanında sıkıntı yaşamayacaktır. Bu yatırımların gerçekleşmesinden dolayı eski Başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Bakanımız Faruk Çelik’e ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195