Title of a News Article

Mustafa ve Şenol tamam!

 Mustafa ve Şenol tamam!
banner206

Şanlıurfaspor, iç transferde Şenol Akın ve Mustafa Aşan ile yeniden anlaştı. Ancak Mustafa’nın transferinin gerçekleşmesi için Kulübü Akhisar Belediyespor’la da görüşme yapılacak.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de yeni sezona iddialı girmek isteyen Şanlıurfaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.  2014-2015 Futbol Sezonunda sezon sonu transfer ve tescil dönemi başlarken, Şanlıurfaspor transfer komitesi öncelikle iç transferi çözmek için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Cihat Arslan’ın vereceği rapor doğrultusunda öncelikle iç transferi çözüme kavuşturmak isteyen transfer komitesi, sözleşmesi devam eden ve sözleşmesi biten oyuncularla yeniden masaya oturacak.

Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz sezonun devre arasında Konyaspor’dan alınan Şenol Akın ve Akhisar Belediyespor’dan kiralanan Mustafa Aşan ile yeniden masaya oturdu. Şenol Akın ve Mustafa Aşan ile her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Yeşilliler, Mustafa’nın transferi için kulübü ile de bir görüşme yapacak. Eğer Akhisar Belediyespor’dan da olumlu cevap gelirse Mustafa Aşan, önümüzdeki sezonda da Urfaspor formasını terletecek.

Orta saha oyuncusu Mustafa Aşan, geçen sezon 15 maçta Sarı-Yeşilli formayı terletirken, yine orta sahada görev alan Şenol Akın ise 8 maçta görev adlı ve bir defa da rakip fileleri havalandırdı.

 

Güneş; İskeleti korumak istiyoruz

Şanlıurfaspor’un transfer komitesinde yer alan Maruf Güneş, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, “Geçen sezon mücadele eden takımın iskeletini bozmak istemiyoruz. Bunun için mevcut futbolcularla tek tek görüşmeler yapıyoruz. Cihat Hoca’nın görüşleri doğrultusunda bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini vurgulayan Güneş, “Bize faydalı olacak futbolcuları yakın takibe almış durumdayız. Yeni sezonda bizi şampiyonluğa taşıyacak bir ekip kurmak için bu konuda yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah bizi hedefimize ulaştıracak bir takım oluşturacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195