Title of a News Article

Taraftarlardan Bucak’a ziyaret

.

Taraftarlardan Bucak’a ziyaret
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Şanlıurfa Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Umre’den dönen Urfaspor eski Kulüp Başkanı İş Adamı Mehmet Fatih Bucak’ı ziyaret etti.

Umre’den dönen İş Adamı Mehmet Fatih Bucak, Ankara’daki ofisinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Bucak’ı ziyaret edenler arasında 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Şanlıurfa Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da yer aldı.

Çiçek ve Tuğbay, İş Adamı Fatih Bucak’ın Umre’den döndüğünü anımsatarak, “Fatih Bey, uzun yıllar Şanlıurfaspor’a emek harcamış bir isim ve halen de destek sağlamaya devam ediyor. Aynı zamanda her zaman taraftarların da yanında olmuştur. Allah Umre ziyaretini kabul etsin” dedi.

 

“Urfaspor’un yeri Süper Lig”

Bucak ise, ziyaretlerinden dolayı taraftar dernekleri başkanlarına teşekkür ederek, her zaman Şanlıurfaspor’un yanında olduğunu söyledi. Urfaspor’un Süper Lig’i hak ettiğini vurgulayan Bucak, Urfaspor’un küme düşmeyeceğini ve önümüzdeki sezon hak ettiği bir üst lige çıkacağına inandığını söyledi.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Şanlıurfa Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Bucak’a Urfaspor forması ile kaşkol hediye etti.


 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlı Çarşı
Şanlı Çarşı - 8 yıl Önce

Fatih Bucak seni Şanlıurfaspor'a başkan YAPTIRMAYACAĞIZ!
SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ!
SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ!

SIRADAKİ HABER

banner195