Title of a News Article

Baba O Anları anlattı...

.

Baba O Anları anlattı...
banner206
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Çiçek'in ailesini ziyaret etti.Şehit Çiçek'in Derviş Hoca Camisi imamı olan babası Bekir ve annesi Hatice Çiçek ile diğer yakınları tarafından karşılanan Erdoğan, aileye taziyelerini bildirdi.

SLOGANLARLA UĞURLANDI
Evde yaklaşık 40 dakika kalan Erdoğan'ı caminin çevresinde toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganıyla uğurladı.
"TEVHİD DAVASI"

Şehit olan polis memuru Çiçek'in Şanlıurfa'daki ailesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuk etmenin gururunu yaşıyor. Şehidin babası Bekir Çiçek, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun şehit edilişini tevhid davası olarak gördüğünü dile getirdi.

"NE GEREKİYORSA BİZİM İÇİN YAPMAYA HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili şunları kaydetti: "Ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz. Bize taziyelerini iletti. Allah kendinden razı olsun. Ne gerekiyorsa bizim için yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. Allah onu başımızdan eksik etmesin. O öyle bir lider ki, davasının, memleketinin lideri. Allah ona hayırlı uzun ömürler versin. Onun ve beraberindekilerin gelmesiyle yükümüz hafifledi."

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195