Title of a News Article

Urfa'da Vergi Haftası kutlamaları devam ediyor

Urfa'da Vergi Haftası kutlamaları devam ediyor
banner206

Şanlıurfa’da Vergi Haftası kutlamaları devam ediyor. 21-27 Şubat tarihleri arasında "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanmaya başlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin, başta çocukların ve genç nesillerin olmak üzere toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ve benimsetilmesi mükelleflerin vergiye gönüllü uyum sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası vergi haftası olarak kutlandığını söyledi.
Şanlıurfa  Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin ve beraberindeki heyet kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve mükellefleri ziyaretlerini sürdürüyor.

BEYAZGÜL TEŞEKKÜR ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin ve beraberindekilerinin kendisine yönelik yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten bir paylaşımda bulundu.

Beyazgül paylaşımında, "21 - 27 Şubat #VergiHaftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin ve heyetiyle bir aradayız. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Resim

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195