Title of a News Article

Urfa'da zabıta müdürleri koordinasyon toplantısı yaptı

Urfa'da zabıta müdürleri koordinasyon toplantısı yaptı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının öncülüğünde İlçe Zabıta Müdürleri Koordinasyon toplantısının 2'ncisi yapıldı.

Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde Öğretmen evinde yapılan toplantıya Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca ile ilçe Zabıta Müdürleri katıldı. Konuşmasında toplantıya Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliği yapmasından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantısını düzenlemelerinde ki amaçlarının Zabıta Daire Başkanlığı ile İlçe Zabıta Müdürlüklerinin uyum içerisinde olmasının yanı sıra sorunların çözümünü el birliği ile sağlamak olduğunu söyledi. 

Uyumlu çalışmanın olduğu yerde yaşamında, düzeninde sağlıklı olacağını belirten Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca " Birlik beraberlik içerisinde olursak halkın güvenini, sevgini kazanmış oluruz . Bu toplantılarla sorunlara çözümler üreterek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmaya çalışmış olacağız. Şanlıurfa 13 ilçesi ile hem coğrafi bakımdan hem nüfus hem de tarih kültür ve gastronomisiyle Türkiye’nin ve Dünyanın en önemli kentlerinden biridir. ” dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Feyyaz Çelik ise konuşmasında bu tür toplantıların İlçeler ile Büyükşehir birlik beraberlik içerisinde hareket etmesine vesile olacağını kaynaşmanın yanı sıra iş verimliliğini arttıracağını söyledi.

Konuşmaların ardından ilçelerdeki sorunlar ele alındı. Zabıta hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için ilçelerde Büyükşehir ile İlçe Belediyelerinin ortak denetim yapması kararlaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195