Title of a News Article

4 kişilik aile serbest kaldı...

.

4 kişilik aile serbest kaldı...
banner206
 Ankara’daki bombalı saldırı ile ilgili Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde polis ekiplerince yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı.
Ankara’da dün meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının gerçekleştirildiği otomobilin sahibi olduğu belirlenen 70 yaşındaki Adul S. Eşi Seydi S. Oğlu Ahmet S. ve enişteleri Enver A. Polis ekiplerince yapılan operasyonla gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 4 kişi Viranşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrollünden geçtikten sonra Şanlıurfa emniyetin müdürlüğüne götürüldü.
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan Adul S. Eşi Seydi S. Oğlu Ahmet S. ve enişteleri Enver A. akşam saatlerinde serbest bırakıldı.
Serbest bırakıldıktan sonra VİRANHA.COM’a açıklamalarda bulunan Ahmet S., patlama ile ilgili yakından-uzaktan hiçbir alakalarının olmadığını belirterek, “BMV Marka otomobili  3 yıl önce Viranşehir’de bir galericiden aldım.  Bankalardaki borçlarımdan dolayı arabayı Annemin adına yaptırdım. Yine borçlarımızdan dolayı arabayı satmak için yaklaşık 40 gün önce Şanlıurfa’daki bir galericiye bıraktık. On gün önce galerici bizi arayarak arabayı 18 Milyara sattığını söyledi.13 Milyarını aldık. Geri kalan 5 Milyarı aldıktan sonra da arabanın devrini verecektik. Galericinin de arabayı kime sattığını bilmiyoruz. Alan şahsıda tanımıyoruz. İsmimizin böyle bir olaya karışmasından dolayı da çok üzgünüz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195