Title of a News Article

Bu firma Urfa'ya değer katar...

Şanlıurfa organize sanayi bölgesine gıda sektörünün ünlü markası ETİ fabrika kuruyor.

Bu firma Urfa'ya değer katar...
banner206
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Organize Sanayi Bölgesinde 220 civarında fabrikanın faaliyet içerisinde olduğu bilgisini alan Vali Küçük, 12 bin insanınsanayi bölgesinde çalışmasının sevindirici olduğunu belirtti. Vali Küçük ayrıca, 2. Organize sanayi bölgesinde bitirilen fabrikalarla istihdam sayısının 17 bine yükselecek olmasının da Şanlıurfa için umut verici olduğunu sözlerine ekledi.

 

Vali Küçük, ziyareti sırasında 2. organizede altyapı işini yapacak olan müteahhit firmayla da görüşerek bir an önce işlerin hızlandırılıp sanayicilerin yol, kanalizasyon ve diğer sıkıntılarınıngiderilmesi adına işi denetleyen organize sanayi bölge müdürlüğüne ve teahhit firmaya talimat verdi.

Daha sonra 3.organize bölgesi arazi planlaması yapılan alana geçen vali izzetin küçük yine burada ETİ firmasına verilecek yeri ve diğer arazilerde keşif yaparak, işlerin hızlandırılması adınabölge müdürü Oktay Yaşar'a gerekli talimatları verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195