Title of a News Article

AK Parti’de heyecan dorukta

 AK Parti’de heyecan dorukta
banner206

AK Parti Haliliye, Eyyübiye ve Hilvan ilçe kongrelerinin yapılacaı tarihler netleşti.

Bir süre önce yapılması planlanan ancak aday belirlenememesinden dolayı ertelenen AK Parti’nin Haliliye ve Eyyübiye ilçe kongreleri 19 Aralık’ta, Hilvan İlçe kongresi de 14 Aralık’ta yapılmasına karar verildi. AK Parti Genel Merkezi Hilvan’da mevcut başkan Hanifi Düzme ile yola devam etme kararı alırken, Haliliye İlçe Başkanı İ. Halil Kızılelma ve Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün’ün yeniden aday olmasına sıcak bakmamıştı. Bu iki ilçede başkanlık için müracaatta bulunan isimlerden birisinin aday olmasına kesin gözle bakılıyor.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı için Fatih Yıldız, Mehmet Canpolat ve Metin Çadırcı’nın aday olduğu, Eyyübiye İlçe Başkanlığına da Mustafa Ağar, Abdulkadir Akbaş, Ahmet Eskiler, Halil Öncel, İbrahim Ovabeyli, İbrahim Kaymaz, İsmail Demirbaş ve Mehmet Sanbur’un müracaatta bulunduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

kimsenın umrunda deyıl kimsede nefesını tutmamış ha elo olmuş ha deli muru olmuş fark etmez

siyatseçı
siyatseçı - 9 yıl Önce

allahtan urfada bakan var yoksa vay urfanın haline ilçelerde başkanlık için anlaşmayan milltvekilerı ilçerın hiç umurunda deyıl büyle siyaset olmaz çimdi hizmet zamanı başkanlık için kafanızı yormayın ne foksiyonları varki

SIRADAKİ HABER

banner195