Title of a News Article

Atilla'ya teşekkür ziyareti

.

Atilla'ya teşekkür ziyareti
banner206
 Semerkand Ceylanpınar Temsilcileri Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Meclis odasında gerçekleşen ziyarette Semarkand temsilcileri Başkan Atilla’ya vakfa verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Belediye Başkanı Menderes Atilla ise yaptığı açıklamada halka fayda sağlayacak her çalışmanın yanında olduklarını ifade ederek bu kapsamda imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Atilla açıklamasında, “Belediyemizi ziyaret eden Semerkand Ceylanpınar temsilcileri, Vakfın 2015 yılı içerisinde yapmış olduğu sosyal içerikli projelere verdiğimiz destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler. Kendilerine bundan sonra da belediyemize ihtiyaç duyulan noktada ve imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Semerkand Ceylanpınar temcilerinden Mehmet Eldemir de, ‘’Belediye başkanımızı zaman zaman vakfımıza davet ettik. Sağ olsunlar her zaman bizlere öncülük ettiler. Bize fikirler ve maddi manevi destek verdiler. Biz de başkanımıza bir teşekkür plaketi vermeyi düşündük. Plaketimizi başkanımıza takdim etmek üzere buraya geldik. Hem vakfımızın eski binasına hem de Bahçelievler Mahallemizdeki yeni vakıf binamıza başkanımızın bir çok katkıları oldu. Teşekkür mahiyetinde başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerine yaptıkları yardımlardan dolayı vakıf kurulu adına çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195