Title of a News Article

Demir asaleten atandı

Demir asaleten atandı
banner206
2013 yılının başından beri Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına vekaleten bakan Cemal Demir asaleten atandı.
Maliye Bakanlığında açık bulunan İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına, Vergi Başmüfettişi Rıfat Engin atandı. Açık bulunan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, boşalacak olan Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığına Seyfettin Baysal atandı. Açık bulunan Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar atanırken yerine ise Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca atandı. Bu suretle boşalacak olan Hatay Vergi Dairesi Başkanlığına Nazmi Erol atandı.
Maliye Bakanlığında açık bulunan Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Hüseyin Erol, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına Zafer Evci, Edirne Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Selahattin Başkal, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Erhan Coşkun, Konya Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Musa Kazım Ünver, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına Yunus Poyraz, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Adem Güngör, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığına Zeki Yumbul, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına Cemal Demir, Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Ayhan Yaman atandı.

Cemal DEMİR kimdir? 
1960 Kastamonu doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu  ilinde tamamladı.
Memuriyet görevine 1986 yılında Kastamonu Defterdarlığında başladı. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Çankırı ve Kastamonu illlerinde Personel Müdür Yardımcısı, Bolu ve Konya illerinde ise Personel Müdürü olarak görev yaptı.
Gelir İdaresi Başkanlığının kurulmasını müteakip Konya Vergi Dairesi Başkanlığında insan kaynakları müdürü, 27.12.2007 tarihinden itibaren de Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir idaresi  Grup Müdürü olarak  görevlendirildi.
 Bu görevi yürütmekte iken Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığının boşalması ile 02.01.2013 tarihinden buyana Vergi Dairesi Başkanlığına vekâlet etmektedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195