Title of a News Article

Ertekin, Sultanahmet'teki saldırıyı kınadı

.

Ertekin, Sultanahmet'teki saldırıyı kınadı
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, Sultanahmet Meydanı Dikilitaş mevkiinde meydana gelen terör saldırısını kınadı. 

İstanbul Sultanahmet Meydanı Dikilitaş mevkiinde gerçekleşen canlı bomba saldırısına tepkiler sürerken bir tepki de ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’den geldi. Başkan Ertekin yazılı bir açıklama yaparak menfur saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti.

Başkan Ertekin açıklamasında şunları kaydetti: “Sultanahmet Meydanı Dikilitaş-Alman Çeşmesi civarında 45 kişilik turist kafilesinin arasına karışan bir kişinin üzerindeki bombayı patlatması sonucu 11 Alman turistin ölümünü, 9'u Alman, 15 kişinin de yaralandığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu saldırıyı gerçekleştirilenleri, destekleyenleri ve milletimizin huzurunu kaçırmak isteyenleri şiddetle kınıyoruz. Bilinmelidir ki bu tür eylemlerin arkasına sığınarak menfaat temin etmek isteyen akıldan yoksun şer odakları, asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri derinden üzen saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142