Title of a News Article

Eyyüpoğlu'ndan fiyat isteği!

Eyyüpoğlu'ndan fiyat isteği!
banner206

 Bu yılki hububat fiyatları çiftçileri memnun ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) henüz hububat fiyatlarını açıklamamış olması çiftçiye ayrıca olumlu yansıdı. Piyasanın yüksek seyrettiği günlerde TMO’nun fiyat aralığı konusundaki bekleyişi sürerken, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu açıklanacak fiyatın piyasanın altında olmaması gerektiğini belirti.

Bu yılki hububat fiyatlarına ilişkin açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu, ‘Bu yıl hububat piyasasında işlem gören ürünler iyi fiyattan alıcı buldu. Bu durum bizleri ve çiftçileri memnun etmiştir. Hububat fiyatlarının açıklandığı şu günlerde TMO’nun da fiyat açıklamamış olması da ayrıca memnuniyet vericidir. TMO’nun olası fiyat açıklaması durumunda ise hububat fiyatlarının piyasanın altında olmaması gerekiyor’ dedi.

Ayrıca ülke genellinde yaşanan kuraklıktan Şanlıurfa’nın da etkilendiğini kaydeden Eyyüpoğlu, ‘özellikle kuru alanlarda geçen yıllara nazaran verim kayıplarının arttığı gözlemlense de sulu alanlarda her hangi bir sorun bulunmamaktadır’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142