Title of a News Article

Nasıroğlu'nun açılış yapıldı. ..

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Nasırlıoğlu Pastanesinin açılışına katıldı.

Şanlıurfa’nın büyüyen ve gelişen ilçesi olan Karaköprü’de, her geçen gün işletme sayısı artıyor. Urfa’nın en modern ilçesi Karaköprü’de bugün de yeni bir pastane açıldı. İşletmeci Şehmus Nasırlıoğlu tarafından 35 metre yol üzerinde Ziraat Bankası yanında yer alan Nasırlıoğlu Pastanesi düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. Açılışa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, programda yaptığı konuşmada, pastaneyi açan Şehmus Nasırlıoğlu’nu kutlayarak, “Pastane ile ilgili A’dan Z’ye kadar kaliteyi takip eden bir kardeşimiz. Böyle bir tesisi burada açması ve Viranşehirli olması beni mutlu etti. Allah ondan razı olsun. Karaköprü’de vatandaş hem hizmet, hem kalite hem de bütçe uygunluğunu istiyor. Burada yapacağımız iş sirkülasyon, müşteriyi kazanmak. Burada kaliteye çok dikkat etmek lazım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya da, yaptığı konuşmada, Şehmus Nasırlıoğlu’nun açmış olduğu pastanenin hayırlı olmasını diledi.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, Şanlıurfa’nın durmadan büyüdüğünü belirterek, “Bu büyük gelişmenin en büyüğü Karaköprü’de oluyor. Karaköprü İlçemiz yıllık yüzde 15, 20 oranında büyüme ile Şanlıurfa’nın en hızlı şekilde büyüyen ilçesi konumunda. Bu bizim için büyük bir şeref ve onur. Bu nedenle bizlere çok iş düştüğünün de bilincindeyiz. Karaköprü’de yeni işyerleri açılıyor, yeni binalar yapılıyor. Bizde bu büyüme nedeni ile çalışmarımızı sürdürüyoruz, inşallah Karaköprü’yü Güneydoğu’nun incisi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu işletmeyi açan Şehmus Nasırlıoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından 2 kattan oluşan pastane, protokol üyelerinin kurdele kesmesi ile hizmete girdi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet seyrek
mehmet seyrek - 7 yıl Önce

başarılar hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195