Title of a News Article

Özel Güneydoğu Temel Lisesinden örnek davranış

.

 Özel Güneydoğu Temel Lisesinden örnek davranış
banner206

 Özel Güneydoğu Temel Lisesi tarafından  son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit düşen emniyet personeli ve Mehmetçiklerimizin çocuklarına ücretsiz eğitim verilecek.

Özel Güneydoğu Temel Lisesi Şehit çocuklarına yönelik aldığı  kararla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Özel Güneydoğu Temel Lisesi olarak son günlerde ulusumuzun bölünmez bütünlüğüne kast eden terör olaylarını LANETle kınıyoruz!.. Bizlerin ortak SEVDASI her zaman VATANIMIZve MİLLETİMİZ olmalıdır.. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ülkemizi BÖLMEK isteyenlere en güzel  cevabımız TEK YÜREK olmamızdır!.. Son dönemde ŞEHİT düşen MEHMETÇİKLERİMİZİ ve Emniyet mensuplarımızı RAHMETLE anıyor,terör olaylarının bir an önce sona ermesini TEMENNİ EDİYORUZ !.. Özel Güneydoğu Temel Lisesi olarak bu zor dönemde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşündük... Bu kapsamda ŞEHİT çocuklarına yönelik ÜCRETSİZ EĞİTİM hizmeti verebilmek için karar aldık.. En azından yapacağımız bu hizmetle birlikte ŞEHİT ÇOCUKLARININ acılarını bir nebze dindirmeyi planlıyoruz... Ücretsiz eğitim sağlayacağımız ŞEHİT ÇOCUKLARINA ayrıca PSİKOLOJİK destek sağlayıp,durumlarını düzenli olarak takip etmeyi planlıyoruz... Bundan sonra ŞEHİT ÇOCUKLARININ YANINDA YER ALIP ÖZEL GÜNEYDOĞU TEMEL LİSESİ OLARAK ONLARA HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ....

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195