Title of a News Article

Şahin, Büyükşehir’den memnun kaldı

.

Şahin, Büyükşehir’den memnun kaldı
banner206

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde  AK Parti Hukuk ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Hamide Sürücü,İlçe Belediye Başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti.      

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve devam eden çalışmaları ile 2016 yılında gerçekleştirilecek projeleri hakkında Başkanı Nihat Çiftçi'den bilgi aldı.

Başkan Nihat Çiftçi'ye tebriklerini ve başarı dileklerini ileten Şahin, "Başkanımız Nihat Çiftçi'nin vermiş olduğu bilgilerden ziyadesi ile memnun oldum. Daha önceden de belde, ilçe ve akabinde büyükşehir belediye başkanlık görevine seçilmeniz tecrübe ve bölgeye hakim olma konusunda Şanlıurfa'ya önemli katkılar sunmuştur. Şanlıurfa'mız coğrafik anlamda da geniş bir bölge. 13 ilçeye sahip kentimizdeki yerleşim yerleri yani köyler Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne kavuşturulmuştur. Bu yerleşim birimlerine hizmet götürme sorumluluğu bilinci ile halkımıza en güzel hizmeti sunacağınıza inanıyorum" dedi.

Bir siyasetçinin üstlenebileceği en ağır sorumlulukların başında Belediye Başkanlık görevi olduğunu belirten Şahin "Fatih Belediye Başkanlık görevinde de bulunmam nedeni ile bu görevin zorluklarını bilmekteyim. Vatandaşların doğumdan ölüme kadar her türlü işi ile meşgul olan siyasetçi belediye başkanıdır. Bu zor görevde gerek Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

Büyükşehir kanunu ile birlikte uygulamalarda yaşanan aksaklıklar ile ilgili de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile fikir alışverişinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Büyükşehir Kanunu konusunda Başkan Çiftçi'nin tecrübelerinin önemli olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise ziyaretten dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142