Title of a News Article

Sıra Şeker Mahallesine geldi

.

Sıra Şeker Mahallesine geldi
banner206
Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Şeker mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalardan dolayı memnun olan mahalle sakinleri Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köyleri, gerekli standartlara ulaştırmaya çalışıyor. Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Şeker kırsal mahallesini tozdan ve çamurdan arındırmak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şeker mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Baydilli, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Karaköprü’ye bağlı tüm kırsal mahalleleri tozdan arındıracaklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Şeker Kırsal Mahallemizde ekiplerimiz tarafından köy içi çalışması başladı. Kırsal mahallemizi tozdan ve çamurdan arındırıyoruz. Ekiplerimiz, kırsal mahallemize stabilize malzeme serimi yapıyor. İnşallah kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Karaköprü’müze bağlı olan tüm kırsal mahallerimizi yollarını yapar vatandaşımızın hizmetine sunarız Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzde çalışan ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şeker Mahallesi Muhtarı Salih Demir ise, mahallelerine yapılan yoğun hizmetten dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

  

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195