Title of a News Article

Urfa’da kırsala ömürlük yollar

.

Urfa’da kırsala ömürlük yollar
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ulaşıma net çözümler üretebilmek grup yolları betonla buluşturuyor. Yollarda devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi de kırsala büyük önem verdiklerini belirterek, "Amacımız merkezdeki hizmetin aynısını kırsaldaki halkımıza da yansıtmaktır " dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

2016 yılı planlaması çerçevesinde tüm ilçelerdeki kırsal yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Siverek için öngörülen 129 kilometrelik beton yol yapımını büyük oranda tamamladı. Yollarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kırsalımıza net çözüm üretebilmek için yol yapımında beton uygulamasını tercih ediyoruz. Hedefimiz ömürlük çözümler üretmektir" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ÖMÜRLÜK YOLLAR YAPIYORUZ"

Siverek'e Sabancı - Sarıören - Taşlı ve Beyarlı kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yollardaki beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'te Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızın 2016 yılı için programa almış olduğu 129 kilometre beton yol yapımını denetledik. Grup yollarını yerinde gördük. Burada ikamet eden mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kırsalımızda ömürlük yollar yapıyoruz. Biz çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde uyguluyoruz. Planlı ve programlı bir şekilde çalışırken kalıcı eserler bırakmayı hedefliyoruz. Kırsalımız şartlarını ve bizden yol taleplerini biliyoruz. Onun için zamana ve kaynağa ihtiyacımız var. Zira 129 kilometrelik yol az bir yol değil. Düşüncemiz de geçici çözümler değil kalıcı eserler bırakmaktır. Öte yandan diğer bölgelerimizdeki yol yapım ihaleleri de yapıldı. Onları da kısa sürede yapacağız" diye konuştu.

 

YILMAZ, "STANDARTLARIN ÜZERİNDE YOLLAR YAPILDI"

İncelemeler sırasında Başkan Nihat Çiftçi'ye eşlik eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Sürekli olarak devam eden çalışmaları gelip yerinde görüyoruz. Sağ olsunlar Büyükşehir Belediyemiz, standartların çok üzerinde yollar yapıyor. Emeği geçen herkesi sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, yollardaki incelemelerinin ardından şehir merkezine döndü.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195