Title of a News Article

Urfalılardan, Başbakan’a tablo

 Urfalılardan, Başbakan’a tablo
banner206

İşsiz kalan Köylere Hizmet Götürme Birliği personellerinin sorunu çözüldü. İşçiler, sorunlarının çözülmesi emeği geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Türk Bayrağı tablosu hediye ettiler.

Şanlıurfa’nın Büyük Şehir Belediyesi olmasıyla kapatılan köylere hizmet götürme birliği personelleri komisyon kararınca büyük şehir belediyesi devredildi. Köylere hizmet götürme birliği personellerini devir alan Büyükşehir belediyesi ihtiyaç fazlası olarak personelleri havuza gönderdi. Bir süredir işsiz kalan Köylere Hizmet Götürme Birliği personellerinin mağduriyetlerinin giderilmesinden dolayı Şanlıurfa milletvekilleri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini Türk Bayrağı tablosu hediye ederek dile getirdiler.

Bir süredir mağdur olan Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri mağduriyetinin giderilmesi ile Şanlıurfa milletvekillerine, Dünyada sadece mısırda ve Birecik’te bulunan Kelaynak işlemeli tablo hediye ederken Grup Toplantısı sonrası da Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Osmanlıca yazılı Türk Bayrağını takdim ettiler.

Şanlıurfa’ya bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri adına Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Başbakan’a tabloyu takdim eden Birlik Personeli Müslüm Dalda; “aylardır mağdur edildik ama sonunda bizimde mağduriyetimiz giderildi. Mağduriyetimizin giderilmesinde başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e, Milletvekillerimize ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Diyerek el emeği göz nuru yapılan Osmanlıca işli Türk Bayrağını Başbakanımıza, Birecik’in simgesi olan Kelaynak figürü tablolarımızı ise Vekillerimize tüm arkadaşlarım adına takdim ederim dedi.

Başbakan’a tablo hediye edildiği törene; Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195