Title of a News Article

Yavuz'dan çok sert açıklama...

.

Yavuz'dan çok sert açıklama...
banner206

 Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ‘Darbe Girişimi’ esnasında ortalıktan kaybolan yöneticilere karşı sert açıklamada bulunarak, “Bahar havasında açılış yaparak, kurdele keserek, hava atan ancak zorlu kış şartlarında da meydanları bırakarak kaçan yöneticileri lanetliyorum” dedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa’da ‘Darbe Girişimi’ne ilk karşı çıkanlar arasında yer aldı. Cuma akşamı yaşanan ‘Darbe Girişimi’nin ardından en başta AK Parti İl Başkanlığı önüne giden Başkan Yavuz, o günden buyana parti önünde vatandaşlarla birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ tuttu.

Yavuz, ‘Darbe Girişimi’nin ilk yaşandığı anlarda ortalıktan kaybolan, darbenin bastırılması sonucu ortaya çıkan yöneticilere yönelik de sert mesajlar verdi. Bahar havasında açılış yaparak, kurdele keserek, hava atan ancak zorlu kış şartlarında da meydanları bırakarak kaçan yöneticileri lanetleyen Yavuz, “Bugün hesap kitap günü değil ama ancak sular durulduktan sonra kükreme bence doğru değil. Evet dostlar; dost dertte yiğit harpte belli olur” dedi.

Hain darbe girişimi sonucu cesurca mücadele ederek şehit olan polislere, askerlere ve vatandaşa da Allah'tan rahmet dileyen Yavuz, “Milleti ve devleti için sürekli nöbette ve tetikte olması gerekirken vatanını satan ihanet içerisinde olan askerleri ve polisleri kınıyorum” şeklinde konuştu. 




Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142