Title of a News Article

Biter Ailesinin mutlu günü...

Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde kanaat önderi olarak tanınan İş adamı Ahmet Biter, oğlu Abdulkadir'i evlendirerek en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

Harran'ın tanınmış simalarından birisi olan kanaat önderi Ahmet Biter, 21 yaşındaki oğlu Abdulkadir Biter'in mürüveritini görme heyecanını davet ettiği binlerce kişi ile yaşadı. İlçe sınırlarında bulunan Biter Petrol istasyonunda davet ettiği misafirlerini dev çadırlarda ağırlayan Ahmet Biter'in mutlu gününe yoğun katılım oldu. 

Abdulkadir ve Ayşegül Biter'in düğün töreninde mevlit okutuldu. Hafızların birbirinden güzel ilahiler seslendirerek misafirlere manevi bir hava yaşattı. 

Yöresel yemekler ikram edildi

Damadın babası Ahmet Biter, misafirleri için yöresel yemekler yaptırarak ikramda bulundu. İçpilav, kuzu haşlama ve tatlı ikramında bulunulan düğün töreni yaklaşık 3 saat sürdü. 

Düğün törenine AK Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Halil Özcan, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, bölgenin çok sayıda kanaat önderi ve yaklaşık 2 bin davetli kişi katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142