Title of a News Article

Güzel gümbür gümbür geliyor

 Güzel gümbür gümbür geliyor
banner206

Saadet Partisi (SP) Karaköprü İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel ilçe mitinginde seçmenleriyle buluştu. Onbini aşkın kişiye seslenen Ahmet Güzel, “Aile belediyesi olmayacak, herkese eşit hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

35 Metre Kavşağı yakınlarında bulunan Saadet Partisi Seçim Bürosu önünde düzenlenen mitinge 10.000’i aşkın seçmen katıldı. Daha önce Karaköprü İlçesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Güzel’e büyük destek gösterisinde bulunan vatandaşlar ellerinde taşıdıkları pankartlarla Saadet Partisi’nin Karaköprü ve Şanlıurfa genelinde ipi göğüsleyeceğini belirtti.

 

AK PARTİ’DEN SAADET’E KATILIM

Coşkulu gösteriler ve büyük tezahüratlar eşliğinde seçim standına çıkan Ahmet Güzel partiye katılım gösteren AKP’li ve bağımsız isimlere SP rozetlerini taktı.

 

“YEŞİL ALANLARI ARTTIRACAĞIZ”

Konuşması sık sık, “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla kesilen Ahmet Güzel, “ Bizler görevdeyken bir metrekare yeşil alanı bile telef etmedik. Şimdi benim 35 metrede yaptığım parkın köşesini keserek bina yapıyorlar. Yeşil alanı yıkıp bina yapıyorlar. İnşallah yeşil dostu bir belediye olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

 

“AİLE BELEDİYESİ OLMAYACAK, AYRIM YAPMAYACAĞIZ”

“Bizler aile belediyesi olmayacağız” diyen Ahmet Güzel, “ Nerede bir Suriyeli varsa 10 TL, 100 TL verip evine pankart astırmışlar. Kimse postere oy vermiyor. Kusura bakmasınlar. Vatandaşlar artık kapısına gidene, hastayken kendisini ziyaret edene oy veriyor. Bir bedensel engelliyi gördüğümde kendimi bedensel engelli, bir dilsizi gördüğümde kendimi dilsiz hissediyorum. Bütün insanlarımızı kucaklayacağız. Hiçbir zaman için ayrım yapmadık ve yapmayacağız. Aile belediyesi değil halkın belediyesi olacağız” dedi.

 

 “HALKIN YANINDA OLAN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Kimseyi kapıdan geri çevirmeyeceğiz diyen Ahmet Güzel, “Biz ise her zaman için Karaköprü’de rahat gezmişiz. Çünkü kimseyi kapıdan geri çevirmedik. Karaköprü’yü hepimizin belediyesi mantığıyla yönettik. Bugün tüm ailelerimizin temsilcileri burada. Sizlere söz veriyoruz. Hiçbir zaman sizleri yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195