Title of a News Article

Karahan, temayül için destek istedi

 Karahan, temayül için destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, 1 Mart Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi teşkilat ziyaretlerini tamamladı. Karahan, teşkilatların hepsinden yarın yapılacak olan temayülde kendisine destek istedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilline talipli olan ve ilçe ilçe gezerek destek arayışlarında bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, son ziyaretini AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Karahan, Canpolat ve yönetim kurulundan 1 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında kendisine destek istedi. Canpolat da, Karahan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, gereken desteği vereceklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, yaptığı açıklamada, 1 Mart’ta yapılacak temayül yoklaması için çalışmasını tamamladığını belirterek, “Bu kapsamda ilçe ilçe dolaşarak partimizin ilçe teşkilatlarının desteğini istedik. Gezilerimizde ilçe başkanalrı ve ilçe yönetimleri tarafından yakın ilgiyle karşılandık. Bizlere verdikleri destek sözünden dolayı tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Karahan, temayül yoklamasının GAPTEM Konferans Salonu’nda yapılacağını dile getirerek, “Benim teşkilat temayül sıra numaram 248’dir. Tüm partililerimizden bu temayülde desteklerini bekliyorum” diye ifade etti.

Amacının Şanlıurfa ve Şanlıurfalıya ve ülkemize hizmet etmek olduğunu vurgulayan Karahan, “AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine tüm engellemelere rağmen Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği ile ulaşmak için başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni ve büyük Türkiye’nin inşası için daha huzurlu ve daha kalkınmış Şanlıurfa için, Şanlıurfa’ya katkı sağlamak istiyorum. AK Parti saflarında, bu kutlu yolculuk için gece gündüz demeden çalışmaya, hemşerilerimizin gören gözleri, işiten kulakları tutan elleri ve hisseden yürekleri olmaya talip oldum. Rabbim bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin ve tüm Urfalı hemşerilerimizin desteklerini dualarını bekliyorum” şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195