Title of a News Article

Yürüyüşe davet...

.

Yürüyüşe davet...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla Yürüyüş düzenleyecek ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına para yatıracak.
Bugün saat 11:00’de Şair Nabi Kültür Merkezi önünden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Kadrolar ve Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan sevdalıları katılımıyla Ziraat Bankası Merkez Şubesine doğru yürüyüş yapılacak. Daha sonra Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’ın hesabına para yatırılacak.

TÜM URFALILAR DAVETLİDİR

Başta AK Parti ve Erdoğan sevdalıları olmak üzere tüm Şanlıurfalıları yürüyüşe davet eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Başbakanımızı, Türkiye sevdalısı Erdoğan’ı köşke uğurlarken destek olmak için yürüyeceğiz. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimizi bu yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 00:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 10 yıl Önce

ak parti şanlıurfa il teşkilatı şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı celalettin güvencin hilvana daver ediyoruz hilvan susuzdur buyrun buradana sokak soka gezelim ve kapı kapı çalalım su yunuz akıyormu.diyelım varmsınız.

SIRADAKİ HABER

banner195