Title of a News Article

ASFK’de seçim heyecanı

 ASFK’de seçim heyecanı
banner206

İBRAHİM HALİL ŞEKER
Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) seçim heyecanı yaşanıyor. Cumartesi günü yapılacak seçimlerde Mevcut Başkan Bahattin Canbeyli ile İbrahim Tekatlı yarışacak.

Her amatör kulübünden 3’er delege olmak üzere toplam 151 delegesi bulunan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlere gidiyor. 10 Mayıs Cumartesi günü yapılacak kongre, Abdulkadir Karahan Caddesi’nde bulunan Belediye Eski Nikâh Salonunda yapılacak. İki dönemdir ASKF başkanlığı görevini yürüten ve bu seçimlerde aday olmayı düşünmeyen Bahattin Canbeyli, 23 kulübün yazılı isteği ve yönetim kurulunun ısrarı üzerine yeniden adaylığını açıkladı. Keçespor Kulüp Başkanı İbrahim Tekatlı’nın da başkanlık için aday olduğu öğrenildi.

 

Canbeyli kesin gibi 

İki dönemdir amatör spor kulüplerine önemli hizmetlerde bulunan Canbeyli’nin yeniden başkan seçilmesine kesin gözle bakılıyor. ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde de arkadaşlarımın isteği üzerine yeniden aday oldum. Seçimlerin başta Şanlıurfa olmak üzere tüm ülke sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Şanlıurfa kazanır” dedi.

 

Amatörler Canbeyli ile çağ atladı

Bu arada Bahattin Canbeyli zamanında  yapılan çalışmalarla amatör sporu deyim yerindeyse çağ atladı. ASKF Başkanı Canbeyli’nin girişimleri sonucunda başta Yenice Tesisleri olmak üzere GAP Arena Stadyumu yanında yer alan tesisler,  ŞUTİM Tesisleri ve benzeri çok önemli tesisler amatör sporuna kazandırılırken, ilçelerde de modern sentetik çim sahalar yapıldı.

Öte yandan ASKF’nin Genel Sekreterlik görevini ise Mehmet Aktaşoğlu yürütüyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195