Title of a News Article

Bağıban iddialı konuştu

.

Bağıban iddialı konuştu
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban, Cuma günü oynayacakları Altınorduspor maçında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Taraftara da çağrıda bulunan Bağıban, “Bu kritik maçta bizi yalnız bırakmasınlar, 3 puanı onların desteğiyle kazanalım” dedi.

PTT 1. Lig’de 32 puanla 15. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 32. Haftasında Altınorduspor ile çok kritik bir maça çıkıyor. Küme düşmeme mücadelesi veren Sarı-Yeşilliler, Cuma günü (yarın) sahasında ağırlayacağı Altınorduspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanırken, Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban’dan iddialı açıklama geldi.

 

“Sadece galibiyeti düşünüyoruz”

As Başkan Bağıban, Altınorduspor maçında sadece galibiyeti düşündüklerini söyledi. Bu sezon çok kötü bir sezon geçirdiklerini belirten Bağıban, “Ligde son 3 maçımız kaldı. Bu 3 maç da bizim için adeta hayati önem niteliğindedir. Bu hafta sahamızda Altınorduspor ile ardından da deplasmanda Elazığspor’la karşı karşıya geleceğiz. Ligin son maçında da sahamızda Adana Demir’i konuk edeceğiz. Bu 3 maçın 2’sinden mutlak galip ayrılmamız gerekiyor, bunun için özellikle iç sahada oynayacağımız maçları kazanmamız lazım” dedi.

 

“Taraftarlar takımlarını yalnız bırakmasın”

Birlik ve beraberlikle kalan son 3 maçtan da iyi sonuçlarla ayrılıp ligde kalmayı garantilemek istediklerini dile getiren Bağıban, “Öncelikle iç sahada oynayacağımız Altınordu ve Adana Demir maçlarında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Taraftarların 90 dakika boyunca futbolculara vereceği moral ve motivasyonla bu iki maçı puansız atlatıp rakiplerimizin durumlarına bakmadan ligde kalmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195