Title of a News Article

Burası Bodrum değil...

özel haber

Burası Bodrum değil...
banner206
Bozova Belediyesinde 'sosyal belediyecilik' sporla birleşince ortaya Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan görüntüler ortaya çıkıyor. Bozova ilçesinde yüzlerce genç su sporlarını yapıyorlar. 

Şanlıurfa'nın Bozova Belediyesi bebekler, çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik yürüttüğü projelerle yıllardır hizmet bekleyen ilçede gençleri kazanmaya devam ediyor. 

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Şanlıurfa'nın Bozova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe halkını yıllardır hasret kaldığı hizmetlerle buluşturdu.

Belediye Başkanı Zeynel Taş'ın terör soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığınca belediyeye vekaleten görevlendirilen Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker başkanlığındaki ekip, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da halkın takdirini kazanıyor.
Vatandaşın hak ettiği hizmete bir an önce ulaşabilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Göker, "Daha önceki belediyeler döneminde sosyal işlerin kadınların, çocukların, gençlerin ve bebeklerin ihmal edildiğini gördük. Özellikle sosyal projeler anlamında yapmaya çalıştığımız bazı işlerimiz oldu. Önce bebeklerle ilgili 'Hoşgeldin bebek' projesi başlattık. Bu projeyle kız ve erkek bebeklerimize doğum anında ihtiyaç duyulabilecek ne varsa bir pakete koyup belediye ekiplerimiz tarafından ailelere teslim ettik." diye konuştu.

KANO SPORLARINDAN DERECE ALIYORLAR 

 Bozova'yı kano sporuyla tanıştırdıklarını vurgulayan Göker, "Bozova sporla tanışıyor projesi hayata geçirdik ve bu kapsamda kano sporunu geliştirdik. Çok kısa süre içerisinde Türkiye üçüncülüğü aldık. Bu da yeterli değil, biz diğer spor branşlarında da çocuklarımıza destek olarak inşallah Bozova'da yarınların şampiyonlarını yetiştireceğiz." dedi.
Öte yandan Bozovalı gençler kanosporunda sık sık derece elde ediyorlar. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muslo
Muslo - 6 yıl Önce

Kimin parasını harcıyorsunuz bozovanın çok daha önemli eksiklikleri varken bunlar fuzuli işler. Bozova da gençler hep başka illere çalışmaya gidiyor buna engel olun bozova 20 yıl önce nasılsa hala öyle

Muslo
Muslo - 6 yıl Önce

Yayınlamayacaksanız yorum ya o linkini kaldırın

SAHİPSİZ BOZOVA
SAHİPSİZ BOZOVA - 6 yıl Önce

BOZOVANIN SAHİPSİZLİĞİ GÖZÖNÜNDE NE BELEDİYE NE KAYMAKAM BAKMIYOR KİMSE ŞU GÜZELLİGE

SIRADAKİ HABER

banner195