Title of a News Article

Israrla onu istiyorlar!

Israrla onu istiyorlar!
banner206
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, transfer çalışmalarına başlarken, kırmızı-beyazlı yönetim İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen defans oyuncusu Orhan Taşdelen ve Urfaspor'un eski oyuncularından Alaattin Tosun'u renklerine katmak için görüşmelere başladı.

Sözlemeleri 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan futbolculara bonservis bedeli ödenmeyecek. Boluspor, geçtiğimiz sezon ligde kötü günler geçirmiş ve son maçta kazandığı galibiyet ile ligde kalmayı garantilemişti. Boluspor gelecek sezon için ise hedef büyüterek şampiyonluğa oynayan kadro kurmak istiyor.

Boluspor transfer komitesi ilk etapta defans ve orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Dixon’un takımdan ayrılmasının ardından savunmayı güçlendirmeyi düşünürken orta sahada da oyun kurucu alarak bu bölgeye takviye yapacak. Kırmızı-beyazlı yöneticilerin önümüzdeki hafta içinde transferleri netleştirmesi bekleniyor.

İstanbul BBSK, Elazığspor ve Kayseri Erciyes takımlarında da şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Alaattin Tosun bu sezon 27 maçta forma giydi. Orhan Taşdelen ise İstanbul BBSK geldiği ilk sezonda şampiyonluk sevincini yaşadı. Taşdelen bu sezon 28 maçta forma giydi ve 4 gole imza attı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195